Formularz zgłoszeniowy udziału w E-misji KIG

 

Prosimy o wybranie rynków interesujących dla Państwa w celu ustalenia z partnerami lokalnymi możliwości nawiązania współpracy
max 600 znaków
max 600 znaków

Jakie inne kierunki interesowałyby Państwa w przyszłości w kontekście e-misji?


Klauzula informacyjna

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest KRAJOWA IZBA GOSPODARCZA z siedzibą w 00-074 Warszawa, ul. Trębacka 4, www.kig.pl, tel. 22-630-96-00.
  • W sprawie przetwarzania Pani/Pana danych osobowych można skontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych na adres email: rodo@kig.pl lub pisemnie na adres siedziby Krajowej Izby Gospodarczej.
  • Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane w celu rejestracji udziału w e-misji gospodarczych, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a, b.
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do zakończenia wydarzenia.
  • Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  • Jeśli uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych dotyczących Pani/Pana narusza przepisy RODO, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Pani/Pana dane osobowe będą przekazane partnerom i instytucjom biorącym udział w realizacji wydarzenia w kraju, co do którego nie została wydana decyzja Komisji Europejskiej stwierdzająca odpowiedni stopień ochrony danych osobowych w rozumieniu art. 45 RODO, w zakresie niezbędnym do jego realizacji.
  • Podanie danych jest dobrowolne, jednak ich niepodanie uniemożliwi udział w wydarzeniu.