2022-10-ALGIERIA

ZAINTERESOWANIE UDZIAŁEM W MISJI GOSPODARCZEJ DO ALGIERII
MT ERA Renewable Energies, clean energies and sustainable development
(ALGIER, ORAN) 22-26 października 2022


Klauzula informacyjna:

• Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest KRAJOWA IZBA GOSPODARCZA z siedzibą w 00-074 Warszawa, ul. Trębacka 4, www.kig.pl, tel. 22-630-96-00, email: rodo@kig.pl.

• Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane w celu przeprowadzenia ankiety „ZAINTERESOWANIE UDZIAŁEM W MISJI GOSPODARCZEJ DO ALGIERII
MT ERA Renewable Energies, clean energies and sustainable development
(ALGIER, ORAN) 22-26 października 2022
”, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a, tj. w oparciu o zgodę na przetwarzanie danych osobowych.

• Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do zakończenia wydarzenia.

• Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

• Jeśli uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych dotyczących Pani/Pana narusza przepisy RODO, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

• Podanie danych jest dobrowolne, jednak ich niepodanie uniemożliwi udział w wydarzeniu.


JEŚLI CHCECIE PAŃSTWO OTRZYMYWAĆ INFORMACJE O INICJATYWACH REALIZOWANYCH W RAMACH DZIAŁALNOŚCI STATUTOWEJ KRAJOWEJ IZBY GOSPODARCZEJ, WSPIERAJĄCEJ ROZWÓJ PRZEDSIĘBIORCZOŚCI PROSIMY O ZAZNACZENIE OBU PONIŻSZYCH ZGÓD:

• Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest KRAJOWA IZBA GOSPODARCZA z siedzibą w 00-074 Warszawa, ul. Trębacka 4, www.kig.pl, tel. 22-630-96-00.

• W sprawie przetwarzania Pani/Pana danych osobowych można skontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych na adres email: rodo@kig.pl lub pisemnie na adres siedziby Krajowej Izby Gospodarczej.

• Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane w celu nawiązania i zachowania relacji biznesowych, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a, tj. w oparciu o zgodę na przetwarzanie danych osobowych w celach informowania o inicjatywach realizowanych w ramach działalności statutowej KIG, wspierającej rozwój przedsiębiorczości.

• Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych są podmioty mogące wykazać się podstawą prawną z art. 6 ust. 1 RODO oraz podmioty, którym Administrator powierzył przetwarzanie danych osobowych (podmioty przetwarzające) na podstawie zawartych umów.

• Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do momentu cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.

• Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

• Jeśli uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych dotyczących Pani/Pana narusza przepisy RODO, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.